Tästä 15 minuutin ilmainen konsultaatio

    

          Koulutukset

Tarjoamme parhaat koulutusohjelmat pakolaisille, maahanmuuttajille ja työttömille

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa. Se edellyttää työttömiltä ja maahanmuuttajilta aktiivista osaamisen kerryttämistä ja oikeanlaisia toimintatapoja löytää omia voimavaroja. Uskomme Burgalilla, että avain työllistymiseen on riittävä ohjausta, opastusta, tukea ja työelämänvalmennusta. Koulutus- ja valmennusohjelmiemme tavoitteena on lisätä työttömien ja maahanmuuttajien joustavuutta työmarkkinoilla sekä parantaa työllisyyttä, hyvinvointia ja talouskasvua. Tämän vuoksi, osaamisen kehittämiseen ja työttömien aktivointiin on syytä panostaa, sillä kyseessä on vaativa prosessi mutta tärkeä voimavara Suomen talouskasvulle.

Burgalin tarjoamat koulutukset toimivat parhaimmillaan työkaluna työllistymiselle. Olemme erikoistuneet kotoutumisen-, työllistymisen- ja organisaation kokonaisvaltaisiin koulutuksiin, jotka räätälöidään aina vastaamaan juuri yrityksesi tarpeisiin. Koulutusmuotojamme ovat esimerkiksi seminaarit, työpajat, koulutuspäivät ja henkilökohtaiset ohjaukset, jotka ovat järjestettävissä etäyhteyksin tai paikan päällä. Koulutuksiemme kesto on keskimäärin 1–180 työpäivää. Lyhytkestoiset koulutukset edistävät työttömien ja maahanmuuttajien tiedollisia ja taidollisia ammatti- ja työelämävalmiuksia työllistymiseen, yrittäjyyteen tai opintoihin suuntautumiseen. Työvalmennus kehittää jatkuvan oppimisen edellyttämää osaamista ja tukee työttömien työllistymistä ja katkaisee pitkäaikaistyttömyyttä.

Kysy rohkeasti lisää ja räätälöidään juuri sopiva koulutuskokonaisuus!

Koulutuspalvelut liiketoiminnan kaikkiin vaiheisiin ja tarpeisiin

Tarjoamme laajoja kursseja Suomeksi ja voimme räätälöidä niitä mahdollisuuksien mukaan myös maahanmuuttajien äidinkielelle

 

Koulutuspalvelut työllistymiseen esimerkiksi…

Rekrytointi

Työhakutaidot

Elämäntaitojen valmennus

Työpajat

Uravalmennus

Valmennus CV:n kirjoittamisesta ja haastattelutaidoista

Pitkäaikaistyöttömien työllistymisseminaareja

Työttömien aktiivointikursseja

Yrittäjyyskursseja

Urakursseja nuorille

Voimme räätälöidä yhteistyössä asiakkaan kanssa työelämän tarpeisiin soveltuvia täydennyskursseja maahanmuuttajien kielellä. Uskomme, että tällainen toiminta hyödyttäisi kansantaloutta, kun työtön maahanmuuttaja ymmärtää paremmin yhteiskuntaa ja pääsee suoraan työelämään.

Yhteystiedot

Laita meille viestiä

Yhteystiedot

Tullivuorentie 28 as. 7, 00700 Helsinki, Finland.
0452772828
abu@burgal.fi