Tästä 15 minuutin ilmainen konsultaatio

    

                     Abu

Mies Burgalin takana – Abdirahman Mohamud Yusuf, Toimitusjohtaja

Abdirahman ”Abu” Mohamud Yusuf perusti Burgal Oy:n kaksi vuotta sitten vastaamaan Suomen työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Hänellä on vahva näkemys ja paljon asiantuntemusta siitä, miten työmarkkinat kehittyvät ja tarvitsevat kehityksensä tueksi. Hän uskoo, että rohkeilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla sekä tiiviillä yhteistyöllä voidaan saavuttaa parhaat tulokset.

Uskon ihmisen kykyyn oppia uutta ja kehittyä, mutta ihminen ei voi menestyä yksin. Aina tarvitaan yhteistyötä.

Abdirahman, joka muutti Suomeen kolmekymmentäkaksi vuotta sitten Somaliasta, on opiskellut ansioituneesti itsensä ensin YM-merkonomiksi ja sitten Maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatiksi. Maa- ja metsätaloustieteiden maisteriksi hän valmistui vuonna 2021 Helsingin yliopistosta. Pro Gradu -tutkielmansa hän kirjoitti lohkoketjuteknologian (eng. blockchain) hyödyntämisestä ruoan tuotantoketjussa. Kehitysmaiden, erityisesti Afrikan talous, strateginen talousosaaminen, osuuskunta ja kiertotalous kuuluvat myös hänen erityisosaamiseensa. Korkeakoulutuksensa lisäksi Abdirahmanilla on valtavasti tietoa mm. kotoutumisesta, onhan hän itsekin kotoutunut Suomeen erittäin hyvin. Hän haluaa omien kokemustensa avulla auttaa kehittämään kotoutumistoimenpiteitä ja helpottaa muiden maahanmuuttajien sopeutumista suomalaiseen työelämään. Myös sijoittaminen, kryptovaluutat ja erilaisten teknologioiden hyödyntäminen työelämässä kiinnostavat häntä valtavasti ja vapaa-ajallaan hän lukee niistä mielellään lisää. Abdirahman pohtii usein tulevaisuutta ja sitä, mihin suuntaan maailma on kehittymässä.

Suomen kansantalous tarvitsee useiden alojen osaajia heidän taustoihin ja/tai ulkoisiin ominaisuuksiin katsomatta. Talouden tasapaino voidaan saavuttaa vain parantamalla Suomen työmarkkinoiden dynamiikkaa.

Abdirahman arvostaa luotettavuutta, ennakkoluulottomuutta ja asiantuntijuutta. Hän on kokenut liikemies, mutta ymmärtää, arvostaa ja kannattaa myös humanistisia arvoja ja elinikäistä oppimista. Yrityksen toimitusjohtajan arvoja heijasteleva Burgal onkin hyvin ihmislähtöinen ja ratkaisukeskeinen toimija, jonka keskeisin missio on tarjota ratkaisuja ja liiketoimintaosaamista toisille yrityksille sekä viranomaisille työelämän tuottavuuden ja dynamiikan kehittämiseksi.

Ihminen tarvitsee toista ihmistä. Ihminen tuo omalla luovuudellaan ja vahvuuksillaan paljon lisää yhteiseen pöytään ja uskon vahvasti ihmisten yhteiseen voimaan.

Yhteystiedot

Laita meille viestiä

Yhteystiedot

Tullivuorentie 28 as. 7, 00700 Helsinki, Finland.
0452772828
abu@burgal.fi