Tästä 15 minuutin ilmainen konsultaatio

    

Burgal

     Meistä

Luomme ratkaisuja ja vaihtoehtoja yrityksille sekä yhteiskunnalle

Burgal Oy on luotu työelämän tarpeita varten. Olemme ratkaisukeskeisiä, etsimme ja kehitämme parhaita ratkaisuja työllisyyden kohentamiseen ja maahanmuuttajien kotoutumiseen. Haluamme muuttaa ajatustapaa siitä, miten työmarkkinat toimivat, hyödyntäen sekä vanhaa että uutta. Tarjoamalla monipuolisia ja laadukkaita koulutusratkaisuja niin viranomaisille kuin yksityisille yrityksillekin, ratkaisemme parhaan osaamisemme mukaan työmarkkinoiden epäsymmetrisestä kohtaannosta aiheutuvia haasteita. Suomen työelämä ei tarvitse pelkästään työntekijöitä, vaan myös ratkaisuja työelämän kehittämiseen. Sitä varten Burgalissa olemme ratkaisukeskeisiä ja ketteriä reagoimaan työmarkkinoiden haasteisiin.

Suomen työmarkkinat muuttuvat jatkuvasti teknologian kehittymisen ja globalisoitumisen seurauksena. Tästä aiheutuva työelämän vaatimusten jatkuva kasvu ja muutosten perässä pysyminen vaatii taitoja yrityksiltä ja viranomaisilta. Tämän lisäksi osaavien työntekijöiden etsiminen ja löytäminen tuottaa omat haasteensa.

Burgalissa uskomme, että voimme tuottaa työmarkkinoille parhaita ratkaisuja, jotka nostavat kansantalouden tuottavuutta ja työvoiman liikkuvuutta. Burgal on erikoistunut viranomaisten työelämän haasteisiin. Haluamme auttaa vastaamaan julkista sektoria kuormittaviin haastaviin aiheisiin, kuten maahanmuuttoon ja työttömyyteen.

Haluamme vaikuttaa työelämän dynamiikkaan. Se on ollut perinteisesti lineaarista, jossa ihmiset kulkevat yhtä urapolkua alusta loppuun asti, mutta nykyään on ajankohtaisempaa puhua urakausista tai -ajanjaksoista. Burgalissa haluamme luoda työelämää, jossa yrityksillä on käytössään parhaat ratkaisut sekä taitavia ja motivoituneita työntekijöitä, jotka nostavat kansantalouden tuottavuutta. Haluamme samalla ratkaista työvoimapoliittista rakennetta kehittämällä ihmisten osaamista ja taitoja työllistyä työmarkkinoilla.

Suomen työelämä ei tarvitse pelkästään työntekijöitä, vaan myös koulutusratkaisuja työelämän kehittymiseen. Sitä varten Burgalissa olemme ratkaisukeskeisiä ja reagoimme ketterästi työmarkkinoiden haasteisiin.

Miksi valita meidät?

Nopea reagointikyky

Tarjoamme ratkaisut asiakkaidemme muuttuviin tilanteisiin nopealla valmiudella

Kustomoitu palvelu

Vastaamme aina asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin tarkasti ja teemme tiivistä yhteistyötä, parhaan lopputuloksen löytämiseksi

Toimimme sekä paikallisesti että etänä

Toimimme sekä paikallisesti Helsingissä kuin myös etänä näppärästi

Vuosien kokemus

Meillä on vuosien kokemus ja käytännön osaamista suomalaisesta kotoutumisesta ja työelämästä. Uskomme tietävämme, minkälaisia ratkaisuja siellä tarvitaan

Yhteystiedot

Laita meille viestiä

Yhteystiedot

Tullivuorentie 28 as. 7, 00700 Helsinki, Finland.
0452772828
info@burgal.fi